Ohita navigointi

Kasvohoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa

Ai-Ai FYSIKAALINEN HOITOLAITOS 
Kauneushoitola

Ota yhteyttä

Kauneushoitolasta kasvohoidot kaikille ihotyypeille

Ai-Ai Fysikaalisen hoitolaitoksen kauneushoitolassa pääset hoitamaan myös ihoasi asiantuntevan kosmetologin hoidossa. Kasvohoito auttaa moneen iho-ongelmaan ja sopii kaikille ihotyypeille. Teemme kasvohoitoja eri menetelmillä. Kosmetologimme valitsee sopivan menetelmän aina asiakkaan ihotyypin ja tarpeen mukaan. Kasvohoitoihimme kuuluu alkupuhdistus, syväpuhdistus valitulla menetelmällä, rentouttava kasvohieronta, hoitonaamio, päähieronta ja lopuksi hoitovoide. Kasvohoito kestää noin tunnin. Kasvohoidon jälkeen ihosi näyttää kirkkaammalta ja sileämmältä ja tuntuu pehmeämmältä. Teemme myös ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä.

Puhdistava kasvohoito

Kauneushoitolassa kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella. Puhdistamisen jälkeen kosmetologimme tutkii ihotyyppisi ja käy läpi toiveesi kasvohoidon suhteen. Kasvohoidon teemme aina ihon sen hetkisen kunnon mukaan. Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan ja syväpuhdistetaan sopivalla menetelmällä. Valikoimissamme on ultraääni ja timanttihionta, joista asiantunteva kosmetologimme valitsee ihotyypillesi sopivimman hoitomenetelmän. 

Ultraäänihoito

Ultraäänikasvohoito on tehokas ja hellävarainen ihoa uudistava ja kirkastava hoito, joka kuorii ihoa, syväpuhdistaa ja poistaa epäpuhtauksia sekä elvyttää ja kiinteyttää elotonta ihoa. Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon. Ultraäänihoito poistaa kuolleen solukon ihon pinnalta sekä liuottaa tukkeumat ja epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista ihoa vaurioittamatta tai ärsyttämättä. Lisäksi ultraäänikasvohoito tehostaa ihosolujen uudistumista ja vilkastuttaa ihosolujen aineenvaihduntaa. Ultraäänihoito on täysin kivuton. Ultraäänikasvohoitoon voidaan yhdistää myös esim. hoitoampulli tarpeen mukaan. 

Timanttihionta

Timanttihionta on kasvojen ihoa uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava hoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvin timanttihionta sopii ikääntyneelle iholle. Timanttihionta kuorii ihon pintaa hellävaraisesti. Timanttihionta poistaa kuolleen ihosolukon tehokkaasti ihon pinnalta, mikä edistää hoitoaineiden imeytymistä. Timanttihionta on miellyttävä ja monipuolinen hoitomuoto ja tuloksia näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Timanttihionnalla voidaan häivyttää esimerkiksi arpia iholta. Timanttihiontaa ei suositella erityisen couperosaiselle tai erityisen herkälle iholle.

Syväpuhdistuksen jälkeen on vuorossa rentouttava kasvohieronta, joka tehdään öljyillä antaen kasvoillesi samalla kosteutta. Hieronnan jälkeen kasvoillesi levitetään ihollesi sopiva hoitonaamio. Naamion vaikutuksen aikana saat hemmottelevan päähieronnan. Lopuksi kasvoille levitetään hoitovoide.

 

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme kasvojen hoitamista säännöllisesti. Lisäksi huolellinen ihonhoito kotona ja laadukkaat hoitotuotteet edistävät ihon hyvinvointia. Kasvohoito sopii sekä naisille että miehille.

Neulaton mesoterapia

Neulaton mesoterapia kiinteyttää iho tehokkaasti ja mahdollistaa hoitavien tehoaineiden viemisen syvälle ihoon. Mesoterapialla ihon alle viedään laserin avulla tehoaineita, jotka nuorentavat ja kiinteyttävät ihoa. Neulaton mesoterapia käyttää korkeataajuisia sähköenergiapulsseja, jotka on suunniteltu erityisesti ihon hoitoon. Sähköenergiapulssit avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joiden avulla tehoaineet pääsevät imeytymään ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee tehdä reikiä. Kauneushoitolassamme käytämme NNM Aquaphoresis -menetelmää, joka hyödyntää laserteknologiaa ja erityisiä sähköisiä aaltomuotoja ihokudoksen aktivoimiseen. Neulaton mesoterapia parantaa mm. ihokudoksen mikrokiertoa, lymfakanavointia ja verenkiertoa. Ammattitaitoisen kosmetologin tekemänä neulaton mesoterapia on miellyttävä ja kivuton kasvohoitomenetelmä, joka sopii lähes kaikille.

Ultrasound kasvohoito

Ultrasound on kiinteyttävä, ihon väriä kirkastava ja kasvojen juonteita tasoittava laitehoito kasvoille. Ultrasound on miellyttävä kasvohoito, jonka avulla saat näkyviä tuloksia jo ensimmäisen kerran jälkeen. Parhaat tulokset saat sarjahoitona esimerkiksi kaksi kertaa viikossa neljän viikon ajan. Tämän jälkeen riittää ylläpitohoito. Ultrasound laite aikaansaa kasvojen ihon soluissa mekaanista värähtelyä, joka vilkastuttaa solujen toimintaa ja aineenvaihduntaa. Ultrasound hoitaa ihoa pintaa syvemmältä. Vanhemmalla iholla vaikutus ulottuu 0,8-1 cm ja nuorella iholla 0,2- 0,8 cm syvyyteen.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu helpottaa arkea, sillä kestovärjäys nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Kasvojen muotoon sopivat, oikein muotoillut kulmakarvat kohottavat kasvojen ilmettä. Värjäyksen jälkeenkin voi käyttää ripsiväriä, mutta käyttöä helpottaa, kun ripset ovat juuresta asti tummat.

 

Kestoväri kestää ripsissä ja kulmissa 3-4 viikkoa, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Kestovärjäyksen tekemiseen menee noin 30 minuuttia. Kestovärjäys voidaan tehdä myös kasvohoidon tai muun hoidon yhteydessä.