Akupunktiota ammattitaidolla

Ai-Ai FYSIKAALINEN HOITOLAITOS

 

Ota yhteyttä

Akupunktiosta apua moneen vaivaan

Akupunktiota on harjoitettu Kiinassa tuhansien vuosien ajan. Nykyisin akupunktio on saavuttanut vakiintuneen aseman lääketieteellisenä hoitomuotona myös länsimaissa. Akupunktiolla voidaan hoitaa mm. kipuja, jännitystiloja, migreeniä, erilaisia hermosärkyjä ja lihasten rasitusvammoja. Hoitokertojen tarve riippuu potilaan tilanteesta. Usein 1-2 kertaa viikossa on sopiva määrä. Akuuteissa vaivoissa jo muutama hoitokerta voi antaa avun. Akupunktion teho kestää tunneista vuosiin. Oireiden helpottumisen jälkeen monet potilaat tarvitsevat vain pari hoitokertaa vuodessa pysyäkseen kunnossa. Hoito on täysin turvallista, eikä sillä ole todettu negatiivisia sivuvaikutuksia.

Ai-Ai Fysikaalisessa hoitolaitoksessa akupunktiohoitoja tekee akupunktioon erikoistunut, koulutettu hoitaja. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä saamaansa hoitoon, sillä he ovat saaneet akupunktiosta nopeasti apua monenlaisiin vaivoihin. Voit varata ajan ja kysyä lisää akupunktiosta soittamalla puh. (03) 2145 288.

Turvallinen akupunktio 

 Akupunktiossa käytettävät neulat ovat ohuita, täysin steriilejä kertakäyttöisä neuloja. Neulat asetellaan kehon akupisteisiin oireiden ja tarvittavan hoidon mukaan. Akupunktio on tehokas hoitomuoto ja useimmiten täysin kivutonta. Ai-Ai Fysikaalisessa hoitolaitoksessa akupunktiota voi ottaa erillisenä hoitona ja se sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi fysioterapiaan. Esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen helpottaessa voidaan hoitojaksoon yhdistää fysioterapeuttisia toimenpiteitä, jolloin hoidosta saa paremman hyödyn. 

Akupunktio aktivoi kehon oman paranemisprosessin. Akupunktion vaikutus perustuu akupunktiopisteiden ärsytykseen neulalla, mikä käynnistää keskushermoston kautta endorfiineihin perustuvan kehon oman kivunlievitysmekanismin. Reagoiminen akupunktioon on yksilöllistä. Yleensä jo heti ensimmäisen kerran jälkeen asiakas huomaa eron ja hoidon tehon. Viimeistään muutaman kerran jälkeen varmuus hoidon tehokkuudesta tulee selväksi.