Hierontaa Tampereella

Ai-Ai FYSIKAALINEN HOITOLAITOS 

Ota yhteyttä

Hieronta hoitaa lihaksia ja rentouttaa

Ai-Ai Fysikaalinen hoitolaitos tarjoaa Tampereen keskustassa klassista hierontaa, joka on yksi vanhimmista kehon hoitomuodoista. Hieronta lievittää erilaisia lihasperäisiä vaivoja ja kiputiloja ja aktivoi kehon omia parannusmekanismeja. Hieronta sopii lähes kaikille ja ammattitaitoinen hierojamme osaa ottaa huomioon asiakkaan toiveet. 

 

Hieronta auttaa monenlaisiin lihasperäisiin vaivoihin. Tule hierontaan, jos haluat lievittää lihasten jännitystä ja kolotusta, nopeuttaa harjoittelusta palautumista, nopeuttaa vamman paranemista tai sinulla on stressiä. Hieronta auttaa myös nivelten ja nikamien liikeratojen avaamiseen. Pitkään kestäneiden lihasten jännitys- ja kiputilojen hoitamiseksi voidaan tarvita useampi hierontakerta. Usein hieronnan vaikutukset kuitenkin huomaa nopeasti jo parin kerran jälkeen. Soita ja varaa aika rentouttavaan hierontaan. Teemme myös kotikäyntejä Tampereen keskustan alueella. 

Hieronta ennaltaehkäisee lihasvammoja

Hieronta auttaa ennaltaehkäisemään monia vaivoja. Usein hierontaan kuitenkin tullaan vasta sitten kun jokin paikka on jo kipeä, vaikka itseä kannattaa huoltaa ennakoivasti ennen kuin suurempia vaivoja ilmenee. Hieronta on olennainen osa lihashuoltoa ja auttaa kehoa pysymään kunnossa. Hieronta myös virkistää mieltä, rentouttaa ja tarjoaa hengähdyshetken arjen keskellä.

Meille voi tulla hierottavaksi lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Hierontaa voi yhdistää myös fysioterapiaan ja muihin fysikaalisiin hoitoihin. Jotkin sairaudet ja vammat rajoittavat hieronnan antamista. Kerrothan näistä aikaa varatessasi, niin autamme sinua sopivan hoidon valinnassa.

Osteopatiasta apua kehon kiputiloihin

Osteopatia on terveydenhuollon erikoisala, jossa keskitytään nikamien, nivelten, lihasten ja hermoston toiminnallisten häiriöiden tutkimiseen ja hoitoon. Ne ilmenevät tavallisesti jokapäiväisinä niska- ja selkäkipuina, kävely- ja liikuntavaikeutena tai puutumisoireina.

Tyypillisiä hoidettavia ongelmia ovat päänsäryt tai huimaus, niskakivut, jäykkyys, välilevyvaivat, iskias, raajojen puutumisoireet, nilkan ja jalkaterän ongelmat, sidekudosten kiputilat esim. fibromyalgia ja skolioosi.

Hoitotoimenpiteet ovat turvallisia ja niihin voi hakeutua ilman lääkärin lähetettä.

Vyöhyketerapia auttaa moniin vaivoihin

Ai-Ai Fysikaalisessa hoitolaitoksessa vyöhyketerapiaa tekee koulutettu vyöhyketerapeutti. Vyöhyketerapiassa hoidetaan kivun ilmenemispaikan ulkopuolella olevia ns. heijastealueita. Hoidossa painellaan jalkapohjissa sijaitsevien hermoratojen päätepisteitä. Näin saadaan hermon ympärille kertyneet kuona-aineet poistumaan ja keho toimimaan vilkkaammin.

Vyöhyketerapia soveltuu monenlaisten vaivojen hoitoon. Sitä käytetään mm. stressiperäisten vaivojen, niskan ja hartiaseudun vaivojen, selkäkipujen, väsymyksen, hormonihäiriöiden, migreenin ja iskiaksen hoidoissa. Jo yhdellä hoitokerralla voidaan saada helpotusta hoidettavaan vaivaan ja sarjahoidolla saadaan aikaan pysyvämpiä tuloksia. Vyöhyketerapia toimii myös ennaltaehkäisevänä hoitona ja vyöhyketerapiaan voi tulla, vaikka ei olisi mitään erityisiä vaivoja.

Lämmin bambukeppihieronta

Teemme lämpimillä bambukepeillä hierontaa, joka on miellyttävää, rentouttavaa ja laukaisee lihaksista tehokkaasti jännityksiä. Lämpimillä bambukepeillä saadaan lievitettyä jännityksiä ja rentoutettua erityisesti syviä lihaksia. Tutustu bambukeppihierontaan katsomalla oheinen video.