Ota yhteyttä

Fysioterapiaa Tampereen keskustassa

 Ai-Ai Fysikaalinen hoitolaitos tarjoaa laadukkaita fysioterapiapalveluita Tampereella. Ammattitaitoinen ja kokenut fysioterapeuttimme auttaa ja tukee asiakkaitamme yksilöllisesti kehon toimintakyvyn parantamiseksi. Autamme kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on erilaisia toimintarajoitteitta. Palveluvalikoimaamme sisältyvät kaikki fysioterapiaan ja hierontaan kuuluvat toimenpiteet. Voit tulla meille fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Fysioterapia parantaa toimintakykyä

Tarjoamamme fysioterapian keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisen työkykyä, toimintakykyä ja liikkumista. Yleensä fysioterapiaa tarvitaan synnynnäisen vamman, sairauden, tapaturman tai ikääntymisen aiheuttaman alentuneen toimintakyvyn korjaamiseen ja edistämiseen. Fysioterapia toimii myös ennaltaehkäisevästi. Fysioterapeutin ohjauksen ja neuvonnan, fysioterapeuttisen harjoittelun sekä manuaalisen terapian avulla tuetaan asiakasta oman toimintakykynsä parantamisessa.

Aluksi arvioimme asiakkaan toimintarajoitteet. Arvion perusteella laadimme kuntoutussuunnitelman. Parhaan tuloksen saamiseksi kuntoutuminen vaatii usein useita hoitokertoja. Lisäksi kuntoutuminen vaatii lähes aina asiakkaan omaa aktiivisuutta eli omatoimista harjoittelua kotona. Annamme asiakkaalle selkeät ohjeet ja ohjaamme ja neuvomme yksilöllisesti omatoimisessa kuntoutumisessa. Seuraamme asiakkaan toimintakyvyn parantumista ja tarvittaessa teemme muutoksia kuntoutusohjeisiin.

Fysioterapiaan voimme yhdistää myös muita fysikaalisia hoitoja. Valitsemme juuri sinulle sopivat, parhaat hoitomenetelmät. Esimerkiksi akupunktio ja lymfahoito edistävät monissa tapauksissa fysioterapian hoitotuloksia. 

Tervetuloa fysioterapiaan!

Viihtyisät ja rauhalliset tilamme sijaitsevat Tampereen keskustassa, joten meille on helppo tulla niin omalla autolla kuin bussillakin. Olemme avoinna ma-pe klo 8-18. Teemme myös kotikäyntejä Tampereen keskustan alueella. Voit varata ajan ja kysyä lisää fysioterapiapalveluistamme soittamalla puh. (03) 2145 288.