Kasvohoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa

Ai-Ai FYSIKAALINEN HOITOLAITOS 
Kauneushoitola

Ota yhteyttä

Kauneushoitolastamme kasvohoidot kaikille ihotyypeille

Ai-Ai Fysikaalisen hoitolaitoksen kauneushoitolassa pääset hoitamaan myös ihoasi asiantuntevan kosmetologin hoidossa. Kasvohoito auttaa moneen iho-ongelmaan ja sopii kaikille ihotyypeille. Kosmetologimme valitsee sopivan menetelmän aina asiakkaan ihotyypin ja tarpeen mukaan. Kasvohoidon jälkeen ihosi näyttää kirkkaammalta ja sileämmältä ja tuntuu pehmeämmältä. Teemme myös ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä.

Ultraäänikasvohoito

Ultraäänikasvohoito on tehokas ja hellävarainen ihoa uudistava ja kirkastava hoito, joka kuorii ihoa, syväpuhdistaa ja poistaa epäpuhtauksia sekä elvyttää ja kiinteyttää elotonta ihoa. Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon. Ultraäänihoito poistaa kuolleen solukon ihon pinnalta sekä liuottaa tukkeumat ja epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista ihoa vaurioittamatta tai ärsyttämättä. Ultraäänikasvohoitoon voidaan yhdistää myös esim. hoitoampulli tarpeen mukaan.

Timanttihiontakasvohoito

Timanttihionta on kasvojen ihoa uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava hoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvin timanttihionta sopii ikääntyneelle iholle. Timanttihionta kuorii ihon pintaa hellävaraisesti ja tehokkaasti poistaen kuolleen ihosolukon ihon pinnalta, mikä edistää hoitoaineiden imeytymistä. Timanttihionta on miellyttävä ja monipuolinen hoitomuoto ja tuloksia näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Timanttihiontaa ei suositella erityisen couperosaiselle tai erityisen herkälle iholle.

Neulaton mesoterapia

Neulaton mesoterapia nuorentaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja mahdollistaa hoitavien tehoaineiden viemisen syvälle ihoon. Hoito parantaa mm. ihokudoksen mikrokiertoa, lymfakanavointia ja verenkiertoa. Neulaton mesoterapia on miellyttävä ja kivuton kasvohoitomenetelmä, joka sopii lähes kaikille.

Kauneushoitolassamme käytämme NNM Aquaphoresis -menetelmää, joka hyödyntää laserteknologiaa ja erityisiä sähköisiä aaltomuotoja ihokudoksen aktivoimiseen. Sähköenergiapulssit avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joiden avulla tehoaineet pääsevät imeytymään  syvälle ihon eri kerrosten läpi.

Dermatude-kasvohoito

Dermatude-metaterapiakasvohoito häivyttää tehokkaasti ihon ikääntymisen merkkejä. Dermatude-kasvohoito on hellävarainen vaihtoehto kasvojenkohotukselle. Jokainen Dermatude-kasvohoito räätälöidään ihosi sen hetkisen tarpeen mukaan ja toiveesi huomioon ottaen.

Dermatude-hoidossa ihoon tehdään mikrokanavia, mikä käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin ja stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tuloksena iho uudistuu sisältä ulospäin. Hoidon aikana mikrokanaviin viedyt aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan ihon oikeissa kerroksissa tehostaen hoitoa. 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu helpottaa arkea, sillä kestovärjäys nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Kasvojen muotoon sopivat, oikein muotoillut kulmakarvat kohottavat kasvojen ilmettä. Värjäyksen jälkeenkin voi käyttää ripsiväriä, mutta käyttöä helpottaa, kun ripset ovat juuresta asti tummat.

Kestoväri kestää ripsissä ja kulmissa 3-4 viikkoa, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Kestovärjäyksen tekemiseen menee noin 30 minuuttia. Kestovärjäys voidaan tehdä myös kasvohoidon tai muun hoidon yhteydessä.